Jij dichtbij Beurs
 april 2020
10:00 - 17:00 uur Rijswijk

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Mijn verhaal

Ik ben sinds 1 januari 2019 moeder van een prachtige zoon en dan weet iedereen hoe ik me heb gevoeld en vaak nog steeds voel. Iedereen heeft ergens een mening over en hoe goed ook bedoelt, vond ik dat vaak alleen maar verwarrend. Ik heb ontzettend gestoeid met het opgang krijgen van borstvoeding en snapte niet zoveel van mijn eerste draagdoek. Reden genoeg om eens een beurs te bezoeken dacht ik.

Ik ging naar een grote beurs met het idee dat ik daar informatie ging vergaren om weer even een positieve boost te krijgen en ik wilde uiteraard even shoppen voor mijn kleintje! Laat ik voorop stellen dat het een gezellige dag was! Ik heb, uiteraard veel te veel, spulletjes gekocht voor mijn zoontje. Helaas had ik door de drukte en de voor mij te commerciĆ«le insteek niet echt antwoord op een aantal vragen die ik graag had willen stellen. En toen werd mijn idee geboren! Ik wil een kleine knusse beurs organiseren in de regio Den Haag waar je heel laagdrempelig in gesprek kan gaan met professionals. Waar je persoonlijk kan vragen hoe het nou moet met dat tepelhoedje of welke keuzes er zijn in het beginnen met proefhapjes.  

De Jij dichtbij beurs

De beurs heet Jij dichtbij, omdat het belangrijk is om terug te gaan naar de bron en dat is voor mij: Jij dichtbij!
Kom weer dichtbij wat jullie nodig hebben. Nodig hebben als ouders in deze nieuwe rol, maar ook zeker kijkend naar wat jouw kindje nodig heeft. Ieder kind is anders en heeft zijn of haar eigen speciale behoeftes. Even weg van alle curves en hokjes. Geen oordelen. Het is zo speciaal om te zien hoe goed jouw kleintje kan aangeven wat hij of zij nodig heeft, maar we moeten de tijd nemen om te leren begrijpen wat dat is. De verschillende disciplines op de beurs kunnen jou handvatten geven om hopelijk dichterbij jezelf en dichterbij je kindje te komen. Dat is wat ik iedereen gun, jij dichtbij!