Jij dichtbij Beurs
 april 2020
10:00 - 17:00 uur Rijswijk

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Blog

overzicht:  volledig / samenvatting

Kleding

Geplaatst op 11 september, 2019 om 10:45 Comments reacties (0)

We zijn in eerste instantie een knusse beurs waar je heel veel informatie kan vergaren rondom zwangerschap, bevalling en ouderschap. Maar uiteraard proberen we jullie ook kennis te laten maken met een aantal producten waar we heel erg in geloven. Welke producten? Binnenkort meer hierover! Wij zijn enorm enthousiast.

Jouw Geboorte Avontuur

Geplaatst op 11 september, 2019 om 10:45 Comments reacties (0)
Ik ben op bezoek geweest bij Elaine van Jouw Geboorte Avontuur. Wat een tof mens is dat zeg! En dan biedt zij ook nog eens een heel tof pakket aan. Wil je meer weten over HynpBirthing? Kom dan naar de beurs en neem gratis deel aan een introductie!

You need Adobe Flash Player to view this content.


Zwangerschapsyoga

Geplaatst op 11 september, 2019 om 10:40 Comments reacties (0)


We willen jullie voorstellen aan Ingrid Werdmüller. Buiten het feit dat zij een hele lieve vrouw is, is het ook een vakvrouw. Ben je op zoek naar iemand die je verder kan helpen met yoga tijdens de zwangerschap, dan moet je bij haar zijn! Bekijk snel haar vlog en ontdek wat Ingrid je allemaal kan bieden.

You need Adobe Flash Player to view this content.
GoodieBags

Geplaatst op 5 september, 2019 om 5:55 Comments reacties (0)

Vandaag zijn we bezig met het vullen van de Goodiebags. Voor de eerste 50 bezoekers staat er een heel leuk tasje met allerlei leuke dingen te wachten. Nieuwsgierig? We posten binnenkort een sneakpeak!

Inspiratie

Geplaatst op 20 augustus, 2019 om 15:50 Comments reacties (0)

Vandaag ben ik bij Elaine geweest, een geboortecoach en daarna heb ik een gesprek gehad met een nieuwe standhouder die nog even geheim blijft. Op één dag heb ik twee ontzettend inspirerende vrouwen mogen ontmoeten! Wat is het een voorrecht om deze beurs te mogen organiseren. Ik leer bij iedere standhouder weer wat nieuws en dat is nou net wat ik jullie ook allemaal wil laten ervaren! Daarom de Jij dichtbij Beurs. Kom naar de beurs en maak kennis met allerlei inspirende mensen die je stuk voor stuk iets mee kunnen geven voor in je zwangerschap of opvoeding van je kindje!

Borstvoeding en slapen

Geplaatst op 18 augustus, 2019 om 14:30 Comments reacties (0)

Deze keer maken we kennis met Alexandra van het Haags borstvoedingscentrum. Zij is lactatiekundige en staat klaar voor al je vragen rondom borstvoeding, maar dat niet alleen! Ze komt ook een lezing geven over slaapritmes en veilig slapen. Wil je hier ook meer over weten of heb je een vraag aan Alexandra, kom dan naar de beurs op 12 oktober 2019!

You need Adobe Flash Player to view this content.


We gaan op bezoek bij een nieuwe standhouder

Geplaatst op 18 augustus, 2019 om 14:10 Comments reacties (0)

We zijn op bezoek geweest bij een nieuwe standhouder. Dit keer bracht het ons in De Meern. Hier ontmoeten wij niemand minder dan de Wrap Doctor! De Wrap Doctor geeft ook een workshop op de Jijdichtbij Beurs. Wil je leren hoe je zelf een haaltje uit je draagdoek kan halen? Voor €7,50 leert de Wrap Doctor je hoe je dit doet! 

You need Adobe Flash Player to view this content.

De eerste standhouder maakt zich bekend!

Geplaatst op 9 augustus, 2019 om 4:55 Comments reacties (0)


Het is zo leuk om deze beurs te organiseren. We maken kennis met hele lieve en kundige professionals. Wil je weten wie we deze keer hebben ontmoet? Bekijk snel de video en kom persoonlijk kennis maken met Anouk Pross van Carried Away op de Jij dichtbij Beurs in de broodfabriek in Rijswijk

!

You need Adobe Flash Player to view this content.


Wereld borstvoedingsweek 2019

Geplaatst op 6 augustus, 2019 om 2:50 Comments reacties (0)

Deze week is het wereld borstvoedingsweek. Het thema dit keer is VVV. Voorbereiding, voeden en verlof. Borstvoeding is de meest aangepaste voeding voor je kindje. Het sluit haarfijn aan op de behoefte van je kind en zo krijgt je kindje ook precies wat het nodig heeft. Een groot verschil met kunstvoeding is, dat borstvoeding afweerstoffen bevat die jouw kind kunnen beschermen tegen ziektes. Er zijn heel veel voordelen te noemen, maar we willen ook hierin het aspect van dichtbij elkaar benadrukken. Buiten de voedzame voeding, is ook het huid op huid contact enorm belangrijk. Borstvoeding geven is een echt moment tussen jou en je kindje. Neem de tijd, zoek een fijne houding, voed je kind en kijk. Kijk naar hoe jouw kleine spruit zich voelt. Leer je kind kennen en geniet. Geniet van het moment. In sommige gevallen is het niet altijd mogelijk om borstvoeding te geven. Kunstvoeding is uiteraard een heel goed alternatief. Ook als je kunstvoeding geeft kan je natuurlijk genieten van het moment van voeden. Heb jij al een keus gemaakt over wel of geen borstvoeding geven? Heb je hier vragen over en wil je graag nog meer informatie? Of geef je al borstvoeding en loop je tegen wat dingen aan? Op de Jij dichtbij Beurs staat een lactatiekundige die naast het geven van een lezing, ook in haar stand staat om jou te ontmoeten. Zo kun je laagdrempelig terecht met vragen. Tot ziens op de Jij dichtbij Beurs!We gaan beginnen

Geplaatst op 2 augustus, 2019 om 2:10 Comments reacties (0)

Het is zover! We gaan binnenkort beginnen met bekend maken wie er allemaal op de beurs zullen staan. We proberen zoveel als mogelijk diensten op de beurs te hebben, zodat jij met al je vragen een informatieve beursdag kan hebben. Heb je vragen over een standhouder of wil je zelf op de beurs staan, neem dan gerust contact met ons op.


Het is echt heel erg leuk om deze beurs voor te bereiden! We houden jullie dan ook graag op de hoogte van wat we allemaal aan voorbereidingen doen.  Vandaag lanceren we via verschillende socialmedia kanalen de aankondiging van de Jij dichtbij Beurs. Rss_feed